Janovská bazalková omáčka.
Hlavnou zložkou tohto starodávneho receptu je bazalka. Bazalka Saclà sa pestuje v Taliansku a zbiera sa opatrne, aby sa zachovala jemnosť jej listov a charakteristická intenzívna vôňa. Pesto alla Genovese je vyrobené s pridaním Parmigiano Reggiano DOP, pecorina a ďalších ingrediencií starostlivo vybraných šéfkuchármi Saclà. Aby ste si ho čo najlepšie vychutnali, je vhodné pridať trochu soli do vody na varenie a časť použiť na zriedenie korenia.
Zloženie: slnečnicový olej, bazalka 36%, syry 8% (syr, Parmigiano Reggiano DOP, pecorino), kešu oriešky, soľ, glukóza, zemiakové vločky, píniové oriešky, extra panenský olivový olej, aróma, prírodná cesnaková príchuť, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.
Môže obsahovať stopy iných orechov alebo arašidov.
Bez lepku